Dock

Čo je lišta v spodnej časti obrazovky s názvom ipad

Čo je lišta v spodnej časti obrazovky s názvom ipad

Dock je lišta aplikácií v spodnej časti obrazovky vášho iPadu.

  1. Ako získam spodný panel s nástrojmi späť na iPad?
  2. Čo je Dock v iPade?
  3. Kde je Dock na iPade?
  4. Ako získam Dock na svojom iPade?
  5. Môžem odstrániť dok na mojom iPade?
  6. Ako zmením dok na mojom iPade?

Ako získam spodný panel s nástrojmi späť na iPad?

Choď do nastavení > generál > Multitasking & Ukotviť a vypnúť všetky funkcie, ako napríklad Povoliť viacero aplikácií. Potom sa vráťte na domovskú obrazovku a zistite, či sa Dock vráti.

Čo je Dock v iPade?

Dok pre iPad je praktická oblasť, do ktorej môžete ukladať často používané aplikácie alebo aplikácie, ku ktorým ste nedávno pristupovali, čím vás ušetrí od toho, aby ste museli hľadať konkrétnu aplikáciu na viacerých obrazovkách alebo v priečinkoch. Môžete ho použiť aj na jednoduchší multitasking otvorením dvoch alebo viacerých aplikácií v režime Slide Over alebo Split View.

Kde je Dock na iPade?

Dock v spodnej časti domovskej obrazovky iPadu bol vždy skvelým spôsobom, ako jednoducho pristupovať k vašim obľúbeným aplikáciám. V iOS 11 a iOS 12 je Dock oveľa výkonnejší. Stále vám umožňuje spúšťať aplikácie, ale teraz k nemu máte prístup z každej aplikácie a môžete ho použiť na multitasking.

Ako získam Dock na svojom iPade?

Ako používať Dock na otvorenie viacerých aplikácií pre iPad. Otvorte aplikáciu. Posuňte jeden prst nahor od spodného okraja obrazovky, kým sa nezobrazí Dock, a potom ho uvoľnite.

Môžem odstrániť dok na mojom iPade?

Dok nemôžete len tak skryť. Nebude tam pri používaní aplikácie, ale na vašej domovskej obrazovke je dok vždy prítomný. Keď však používate aplikáciu, môžete dok vrátiť späť. Veľkosť doku nemôžete zmeniť, je to pevne zakódované v systéme iOS.

Ako zmením dok na mojom iPade?

Pridajte, odstráňte a preusporiadajte aplikácie

Ak chcete pridať aplikáciu do doku, stačí na ňu klepnúť, podržať, potiahnuť a uvoľniť na ľavej strane doku. Ak chcete aplikáciu odstrániť, stačí na ňu klepnúť, podržať ju a potiahnuť ju von z doku. Ak chcete zmeniť usporiadanie aplikácií v Docku, stačí klepnúť, podržať a pretiahnuť ich na nové miesta.

Ako môžete upraviť trasenie obrazovky?
Vďaka akej aplikácii sa vaše video trasie? Metóda 1 Filmora Video Editor – jednoduchý a praktický editor efektov potrasenia videa. Filmora Video Edito...
Koľko rokov existujú videohry?
Koľko desaťročí existujú videohry? História videohier sa začala v 50-tych a 60-tych rokoch 20. storočia, keď počítačoví vedci začali navrhovať jednodu...
Prečo môj počítač neprehráva online videá?
Prečo mi môj počítač nedovolí pozerať videá? Problémy so streamovaným videom, ako napríklad nesprávne prehrávanie videí YouTube, môžu byť spôsobené na...