Upraviť

ako upraviť súbor pdf na mac

ako upraviť súbor pdf na mac

Na počítači Mac môžete ľahko upravovať súbory PDF.

  1. Kliknite na tlačidlo „Vybrať súbor“.
  2. Prejdite na súbor a vyberte ho alebo ho presuňte myšou do oblasti presunutia.
  3. Po odovzdaní súboru sa prihláste a použite nástroje na pridávanie, zvýrazňovanie, kreslenie atď.
  4. Prejdite do ponuky „Zdieľať“ a zdieľajte dokument s ostatnými prostredníctvom e-mailu alebo odkazu.

  1. Ako môžem upraviť PDF na Macu zadarmo?
  2. Prečo nemôžem upraviť PDF na Macu?
  3. Dodáva sa Mac s editorom PDF?
  4. Má Apple bezplatný editor PDF?
  5. Prečo nemôžem upraviť dokument na svojom Macu?
  6. Prečo nemôžem upraviť text v mojom PDF?

Ako môžem upraviť PDF na Macu zadarmo?

Pomocou bezplatnej vstavanej aplikácie Preview App, ktorá je bezplatne dodávaná s OS X, môžete vykonať jednoduché zmeny v súbore PDF. Tu je návod. Ak dvakrát kliknete na ľubovoľný súbor pdf v OS X, otvorí sa v aplikácii s názvom Preview. Ukážka má skrytý „Panel nástrojov anotácií“, ktorý vám umožní upravovať súbor PDF.

Prečo nemôžem upraviť PDF na Macu?

Preview je prehliadač PDF, ktorý sa dodáva s počítačom Mac. Aj keď môžete pridávať poznámky do PDF, nemôžete ich skutočne upravovať. Správnym spôsobom úpravy PDF je vôbec nepoužívať prehliadač PDF, ale vrátiť sa k pôvodnému zdrojovému dokumentu a upraviť tento dokument v aplikácii, v ktorej bol vytvorený, a potom exportovať novú verziu PDF.

Dodáva sa Mac s editorom PDF?

Nástroje na úpravu dokumentov PDF. ... Apple poskytuje každému Macu Preview, bezplatný program, ktorý vám umožňuje čítať a upravovať súbory PDF (pridávať a zvýrazňovať text, kombinovať dokumenty PDF a prenášať stránky z jedného PDF do druhého, pridávať podpis a komentáre).

Má Apple bezplatný editor PDF?

Ak ste neaktualizovali na Mojave alebo Catalina, stále môžete upravovať súbory PDF na svojom Macu zadarmo pomocou aplikácie Preview, ktorá sa dodáva spolu s operačným systémom Mac. (V ukážke je veľa skvelých funkcií vrátane skrytej aplikácie na maľovanie.)

Prečo nemôžem upraviť dokument na svojom Macu?

Upozornenie „Váš účet neumožňuje úpravy na Macu“ v Office 365 môže byť spôsobené poškodenými alebo zastaranými povoleniami. Môžete to skúsiť a opraviť pomocou bezplatného nástroja v CleanMyMac X. Stiahnite si bezplatné vydanie tejto aplikácie (verzia overená spoločnosťou Apple). Spustite program a kliknite na Údržba.

Prečo nemôžem upraviť text v mojom PDF?

Tieto problémy sa môžu vyskytnúť, keď otvoríte súbor PDF v aplikácii Adobe Reader DC namiesto v aplikácii Adobe Acrobat DC, ktorá sa používa na úpravu súboru PDF. Poznámka: Ak je súbor PDF chránený heslom, na úpravu portfólia PDF/PDF musíte mať heslo na otvorenie dokumentu a heslo na zmenu hesla.

Je návykové hry zlé?
Je hranie príliš zlé? Ak trávite príliš veľa času hraním videohier, môže sa u vás vyvinúť herná porucha. ... Komplexná štúdia z Journal of Health Psyc...
Prečo sa vaše video zrýchľuje a spomaľuje?
Prečo je moje video spomalené? Problém so spomaleným videom sa môže vyskytnúť pri streamovaní, ako aj pri videách uložených na pevnom disku, karte SD,...
Ako pripojiť videorekordér k počítaču?
Ako pripojím videorekordér k notebooku cez USB? Zapojte jeden koniec USB kábla do USB portu na USB tuneri a druhý koniec do otvoreného USB portu na no...